EKONOMİ

EKONOMİ Haberleri

Fuarlar güç birleştirdi

Fuarlar güç birleştirdi

Antalya?nın markalaşan fuarları 29?uncu Hotel Equipment ve 25?inci FoodProduct eşzamanlı olarak 17-20 Ocak?ta açılacak Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım...

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ) tarafından organize edilen `nın markalaşan fuarları 29`uncu Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile 25`inci Food Product Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, 17-20 Ocak 2018 tarasında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

FUAR ALANI BÜYÜDÜ
ANFAŞ Genel Müdürü Mustafa Özer değişimle ilgili bilgi verdi. Antalya Expo Center`ın büyümesiyle birlikte iki fuarı tek çatı altında yapma fırsatı bulduklarını ifade eden Özen, ziyaretçi ve katılımcı profillerinin paralellik gösterdiği Hotel Equipment ve FoodProduct`ın sektör temsilcilerinin ortak talebi doğrultusunda 17-20 Ocak 2018 arasında eşzamanlı olarak gerçekleştirileceğini anlattı. Özer, fuarda yerini alan sektör profesyonellerinin konaklama, ağırlama ve gıda sektörüne dair yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilere aynı anda ulaşabileceğini söyledi. Yenilenen yapısı ve kabuk değişimiyle birlikte fuarların bu sene uluslararası iş birliktelikleri odaklı olacağını vurgulayan Özer, "Katılımcılar fuar kapsamında düzenlenecek etkinlikler, ikili iş görüşmeleri ve konferanslarla doğru hedef kitleye ulaşabilecek" diye konuştu.

EKONOMİDE SIÇRAMA
Murat Özer, Türkiye ve bölgeyi beraber kalkındıracak projelere imza attıklarını belirterek, "ANFAŞ olarak Antalya ve ülke ekonomisine katkı sağlamak, kent ekonomisini özelikle kış aylarında dinamik tutmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim önceliğimiz Türkiye ve Antalya ekonomisinde lokomotif rolü üstlenmektir" dedi.

FUAR ETKİNLİKLERİ DOLU DOLU OLACAK
Hotel Equipment kapsamında organize edilen Hotel Design Show heyecanı 2018`de de devam edecek. Hotel Design Show`da bin metrekarelik alanda, 10 otel odası, resepsiyon ve lobiden oluşan alan kurulacak. Hotel Design Show, bu yıl retro tasarım temasıyla açılacak. Food Product kapsamında ise Türkiye Aşçılar Federasyonu işbirliğiyle `Sanayi Sempozyumu` ve `Ustaya Danış` etkinlikleri yapılacak.

Kaynak: SABAH.COM.TR



Anahtar Kelimeler: Hotel Equipment Antalya