G.Saray`dan sert açıklama! `Hakem cinayeti...`

G.Saray`dan sert açıklama! `Hakem cinayeti...`

Galatasaray`ın 0-0 berabere kaldığı Fenerbahçe derbisinin ardından Galatasaray yöneticisi Ural Aküzüm, Cüneyt Çakır ve Rıdvan Dilmen hakkında ağır sözler kullandı.

0-0 biten karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır`ı sert bir biçimde eleştiren Aküzüm, ``Bu akşam bir hakem cinayeti yaşanmıştır. Ben bu kadar yanlış kararlar görmedim. Taraftarı yanlış kararlarla tahrik edip üstüne bedel ödetmeye çalışıyorlar. Türkiye`de futbolu yönetenler artık bu hakem problemini çözmeliler`` şeklinde konuştu.

``BAŞTA RIDVAN DİLMEN OLMAK ÜZERE...``

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen`i de eleştiren Ural Aküzüm, ``Başta Rıdvan Dilmen olmak üzere tüm yorumcuları tarafsız olmaya çağırıyorum. Kimse kusura bakmasın. Yorumculuk yaparken herkes formalarını bir kenara koysun. Bu bir kamu görevidir. Algı oluşturup bize baskı yapmak istediler`` sözlerini kullandı.

Rıdvan Dilmen`den cevap

Aküzüm`ün açıklamaları sırasında NTV Spor`da %100 Futbol programında olan Rıdvan Dilmen, canlı yayında Aküzüm`e cevap verdi ve ``Ural bey geçen haftayı izlesin, bir de bu haftayı izlesin, sonra özür diler muhtemelen, mahçup olur. Kurumumun adını falan söyleyip, forma morma demesinler. Onlar söyledi diye ben formamı değiştirmem, o rahat olsun`` dedi.

Kaynak: HABER7.COM



Anahtar Kelimeler: GSaraydan sert açıklama Hakem cinayeti