15 yaşındaki kızdan 6 gündür haber alınamıyor

15 yaşındaki kızdan 6 gündür haber alınamıyor

Tokat`ın Almus ilçesinde 15 yaşındaki kız çocuğundan 6 gündür haber alamayan aile yetkililere seslenerek yardım çağrısında bulundu.

15 yaşındaki kızları Sümeyye`den 6 gündür haber alamayan Aktaş ailesi, jandarmaya şüphelendirkleri bir kişi hakkında ihbarda bulunarak yardım istedi.

Ailenin avukatı Mustafa Küçük Konyalı, yaşı küçük olan kızın kendinden büyük birisi tarafından alıkonulduğunu ileri sürerek, ?Ailenin kızlarının nerede olduğu konusunda bir fikri var. Bu kaymakamlık ve adli makamlara bildirildi. Şu anda biz sonuç bekliyoruz.? açıklamasını yaptı.

Gazetecilere konuşan anne Kezban Aktaş, kızını kaçıran kişinin köye usta olarak gelen  S.A. olduğunu iddia etti.  Aktaş, ?Annesi ile konuştum. `18 yaşını doldurana kadar o kızı meydana çıkartmayacağım, kimseye göstermeyeceğim, yaşanın dolmasını bekleyeceğim.` diyormuş. Bu Allah?tan reva mı? 15 yaşındaki çocuk 28 yaşındaki adamla nasıl oluyor. 6 gündür yavrumdan haber yok, göstermiyorlar. Ben yavrumun gelmesini istiyorum? ifadelerini kullanarak gözyaşına boğuldu.

Abla Seher Karadağ ise, "Yavrumun bulunmasını istiyorum. Başbakanım yardımcı olsun. 6 gündür haber bekliyoruz çaresiziz." sözleriyle yetkililere seslendi.

öne çıkanlar

Murat Başoğlu: Babam öldüğünde bu kadar üzülmedim

Alessandra Ambrosio`nun önünü kestiler!

Bonzai içip 4 kişiyi baltayla öldürdü

Kaynak: CNNTURK.COM



Anahtar Kelimeler: sümeyye aktaş tokat almus