Sırp popçu Ana Kokiç, Alanya`da klip çekti

Sırp popçu Ana Kokiç, Alanya`da klip çekti

SIRBİSTAN`ın ünlü pop şarkıcısı Ana Kokiç, yeni albümünün çıkış şarkısı olan `New Day` (Yeni Gün) parçasına Antalya`nın Alanya İlçesi`nde klip çekti.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı`nın (ALTAV) katkılarıyla Alanya`ya gelen Ana Kokiç`in New Day şarkısının çekimleri tarihi ve ören yerlerinde yapıldı. Çekimlerin ilk gününde tarihi Alanya Kızılkule ve Alanya Tersanesi`nde kamera karşısına geçen Ana Kokiç, ikinci günde ise Demirtaş Mahallesi`ndeki sahilde ata bindi. Daha önce Türkiye`ye geldiğini fakat Alanya`ya ilk gelişi olduğunu belirten Kokiç, "Türkiye`yi ikinci vatanım, Alanya`yı da evim gibi görüyorum. Türkiye`ye geldiğim için çok mutluyum. Buraya geldikten sonra Türkiye`ye tutkuyla bağlandım. İnsanlar çok misafirperver ve nazikler. Buradaki günlerim de çok güzel geçiyor" dedi.

`ALANYA`YI HERKES BİLİYOR`

Ülkesinde Alanya`nın bilinen bir şehir olduğunu anlatan Kokiç, "Belgrad`da Elvan Güneş ile karşılaştım ve beni Alanya`ya davet etti. Çok hoşuma gitti ve bir an önce gelmek, bu işi uzatmamak istedim. Nihayetinde buradayım. Sırbistan halkı hakkında konuşmam gerekirse, onlar da Alanya`yı ve Türkiye`yi çok seviyor. Ben de bu sevginin artması için çalışacağım. Alanya`yı ve Alanyalıları çok seviyorum" diye konuştu

`ALANYA`YA AŞIK OLDU`

Şarkıcı Ana Kokiç`i Alanya`ya davet eden ALTAV yönetim kurulu üyesi Elvan Güneş ise Kokiç`in Alanya`da klip çekmesinin ilçe tanıtımı için faydalı olduğunu söyledi. Tanıtım için yurt dışında yapılan fuarların önemine değinen Güneş, şöyle dedi:

"Fuarlar bizim için büyük fırsat. Ana daha önce Belek`te bir klip çekmişti ve 10 milyonun üzerinde izlenme rakamına ulaşmıştı. Kendisi çok popüler bir sanatçı. Sırbistan`daki fuarda elçimize kendisiyle görüşüp Alanya`da klip çekilmesiyle ilgili rica etmiştim. Onun da destekleri ve şansımızın yaver gitmesiyle Alanya`ya davet ettik ve kabul etti. Gelir gelmez de Alanya`ya aşık oldu. Şarkısının klibi için çalışmalara başladık ve devam edeceğiz. Bu, parayla yapılamayacak kadar değerli bir iş. Bir kanala ya da gazeteye reklam versek 5 dakika sürer ama bu yıllarca hafızalarda ve internette kalacak."

`YEREL SANATÇILARI DA BEKLİYORUZ`

Türkiye`deki şarkıcılara da seslenen Elvan Güneş, "Ülkemizde çok popüler sanatçılarımız var. Hem de dünya çapında takip edilen sanatçılar, örneğin Tarkan gibi. Ana, Sırbistan`dan gelip tanıtım elçimiz oldu. Bu tüm dünya tarafından izlenecek. Yerel sanatçılarımız da İstanbul duvarlarını yıkıp Türkiye`nin güzelliklerini de anlatsın. Sadece Alanya için söylemiyorum. Ülkemizin hem çok fazla güzelliği hem de tanıtıma ihtiyacı var" dedi.

Kaynak: DHA



Anahtar Kelimeler: Sırp popçu Ana Kokiç Alanyada klip çekti

Başlık