Şenol Güneş`in Penaltı İsteğini Gökhan Gönül Kabul Etmedi

Şenol Güneş`in Penaltı İsteğini Gökhan Gönül Kabul Etmedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, penaltılara giden maçta Gökhan Gönül`e `Penaltı atar mısın?` diye sordu, tecrübeli futbolcu adalesindeki problem nedeniyle kabul etmedi.

Beşiktaş, Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon`a normal süresi ve uzatma bölümünde 2-1 üstünlük kurmasına rağmen penaltılarda 7-6 mağlup olarak elendi.

Habertürk`te yer alan habere göre Beşiktaş`ta, penaltı atacak olan futbolcuların belirleneceği esnada teknik direktör Şenol Güneş, sakatların çokluğu nedeniyle listeyi hazırlamakta oldukça zorlandı.

GÖKHAN GÖNÜL KULLANMAK İSTEMEDİ

if (getCookie(`admatic`) == null){document.write(``); var s = document.createElement(`script`); s.async = true; s.src = `//cdn2.admatic.com.tr/showad/showad.js`; document.head.appendChild(s); setCookie(`admatic`, `tamam`, 1);}

Adriano ve Quaresma`nın sakatlanıp çıkmasının ardından Gökhan Gönül`ün de maçın tamamında oynamasına karşın adalesinde zorlanma yaşadığı öğrenildi.

Tecrübeli oyuncunun `Penaltı atar mısın?` şeklindeki soruyu adalesinde yaşadığı problem nedeniyle `Hayır` diye cevapladığı kaydedildi.

Kaynak: HABERLER.COM



Başlık