Beklenen haber: 2017 AÖF sınav sonuçları açıklandı | 2017 Açıköğretim sınav sistemi ve tarihleri

Beklenen haber: 2017 AÖF sınav sonuçları açıklandı | 2017 Açıköğretim sınav sistemi ve tarihleri

2017 AÖF sınav sonuçları bugün açıklandı. ne zaman açıklanıyor sorusunu soran yüzbinlerce öğrenci 15 gündür bu soruların cevabını ararken, sonuçlar 30 Ocak Pazartesi günü açıklandı.. Sonuçlar açıklandıktan sonra öğrencilerin sınava itiraz hakkı bulunurke

Öğrencilerin heyecanlı bekleyişi sonra erdi; 2017 AÖF sınav sonuçları hakkında bilgi alamayan öğrenciler 15 gündür sonra sonuçları sitede görebilecek.. Sosyal medyada, eleştirilerini açıklayan öğrenciler sonuçların bir an önce açıklanmasını istiyor. Öğrencilerin heyecanlı bekleyişi devam ederken, YÖK’ten sonra Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’dan yeni sınav sistemi bilgisi geldi. Dört yanlışın bir doğruyu götürdüğü soru sisteminden sonra tekrardan soru sisteminde değişiklik yaşandı; açık uçlu ve kısa cevaplı sorular eklendi. Peki yeni sınav sistemi nasıl işlenecek?

Sonuçlar ne zaman açıklanır?
Açıköğretim Fakültesi sınavları 15 Ocak’ta tamamladı. Takvime göz atıldığında sonuçların bugün açıklanma durumu söz konusu. Zira Türkiye’deki sınav takvimine bakıldığında sonuçlar 15 gün önceden açıklanmamaktadır. Sınav sonuçları açıklandı.

Sonuçlar hangi sitede yayınlanacaktır?
Bazı sitelerde sonuçların “E-Kampüs” sitesinde yayınlanacağı duyurusu yapıldı. E-Kampüs sitesinde sonuçlar değil, sorular yayınlanmaktadır. Sonuçların yayınladığı siteye gitmek için TIKLAYINIZ

İkinci tercih: Posta üzerinden itiraz hakkı için göndereceğiniz adres: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Yunus Emre Kampüsü Tepebaşı 26470 ESKİŞEHİR.

Sonuçların ardından öğrencilerin aklına ilk geldiği soru "Nasıl mezun olacağım"?

1) Derslerden hiçbiri FF olmaması
2) Not ortalaması 2.00`nın üstünde olması
3) Alttan dersin olmaması.

Açık uçlu sorular nasıl sorulacak?

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dor. Naci Gündoğan`dan kısa cevaplı soruların bahar sınavlarında çıkacağına dair dikkat çeken açıklamada bulundu, açık uçlu sorular üzerine öğrencilere önemli bilgiler verdi. Sınav sonuçların artık bir hafta içerisinde açıklanabildiğini söyleyen Gündoğan, YÖK`ün hazırladığı "açık uçu ve kısa cevaplı soruların" Açıköğretim sınavlarında da bahar dönemindeki sınavlarda uygulanacağını açıkladı. Gündoğan bahar döneminde Türk Dili ve Edebiyatı (Çağdaş Türk Romanı), Felsefe (Çağdaş Felsefe), Tarih (Hukuk Tarihi) programlarda kısa cevaplı ve açık uçlu soruların sorulacağını söyledi: 2 kısa cevaplu soru, 1 açık uçlu soru.

2017 Sınav tarihleri ne zaman?

Açık uçlu ve kısa cevaplı soruların sorulacağı bahar döneminde gerçekleşecek olan sınav tarihleri

Vize: 15 Nisan 2017, 16 Nisan 2017
Final: 27 Mayıs 2017, 28 Mayıs 2017
Üç ders sınavı: 22 Temmuz 2017

öne çıkanlar

`50 kiloyu böyle verdim`

Kızının yakın arkadaşıyla karısını aldattı

Kaynak: CNNTURK.COM



Başlık