Quaresma`yı F.Bahçe`ye öneren isim ortaya çıktı!

Quaresma`yı F.Bahçe`ye öneren isim ortaya çıktı!

Beşiktaş`ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma`yı Fenerbahçe`ye öneren menajer belli oldu.

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım ilk defa isim verdi, "Beşiktaşlı Quaresma bize gelmek istiyor ama almayacağım" dedi. Ortalık karıştı. Beşiktaş`ın görüşmelerde devre dışı bıraktığı menajer Elif Sözeri`nin "3.5 milyona onu FB`li yaparım" dediği bildirildi.

Son 2 sezondur sürekli transferde karşı karşıya gelen F.Bahçe ile Beşiktaş arasında yeni bir krize sebep olan `Ricardo Quaresma Olayı`nın arka yüzü gün ışığına çıkmaya başladı. Daha önce de "Bazı Beşiktaşlı futbolcular bize gelmek istiyor" diyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün ilk kez Divan Kurulu`nda Quaresma`nın ismini verdi. Şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş Kulübündeki bazı futbolcular bize gelmek istiyor şu anda. Başkanı iyi dinlesin.

"BAŞKALARI DA VAR İSİM VERİRİM"

Quaresma avukatıyla bizi aradı 1.5 ay önce. Benimle görüşmek istedi, kabul etmedim, bizim menajerlerle görüştü. `Transfer olmak istiyor` dediler. Teklifi elimizde. İstiyorlarsa gönderirim ama onu almayacağım, bilsinler. Gitmiş kulübüne `Bir gazeteciden duydum, F.Bahçe teklif etti` diye. Biz teklif etmedik. Başka Beşiktaşlı oyuncular da buraya gelmek istiyor mukaveleleri bitince. İstiyorlarsa isimlerini söylerim ama yazık o çocuklara."

Kaynak: HABER7.COM



Başlık