Reina kurbanları arasında Alman vatandaşları da var

Reina kurbanları arasında Alman vatandaşları da var

Yılbaşı gecesi İstanbul`un ünlü gece kulüplerinden Reina`da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlerden ikisinin Almanya`da yaşadığı ortaya çıktı.

İstanbul Ortaköy’de yılbaşı akşamı gerçekleştirilen kanlı saldırıda ölen 39 kişi arasında iki Alman vatandaşının olduğu ortaya çıktı. Alman BILD gazetesi, terör saldırısında hayatını kaybeden Koray K`nin Alman vatandaşı olduğunu, Mesut Gürbüz`ün çift vatandaşlığının bulunduğunu ve ikilinin Bavyera eyaletinde yaşadıklarını açıkladı. Mesut Gürbüz`ün 28 yaşında, Koray K`nin ise 26 yaşında olduğu belirtildi.

Sivas`ta hüzün var

Almanya`dan tatile geldiği İstanbul`da Reina`ya düzenlenen terör saldırısında ölenler arasında yer alan Mesut Gürbüz`ün Gemerek`e bağlı Eğerci köyünde yaşayan yakınları, acı haberi üzüntüyle karşıladı. Mesut Aksoy`un olaydan 1 gün önce Almanya`dan İstanbul`a geldiği, burada yaşayan ablası Hatice Aksoy`u ziyaret etiği belirtildi.

Almanya`da yaşayan Feyzullah- Narin çiftinin 2 çocuğundan küçüğü olan Mesut Gürbüz`ün, Eğerci Köyü`nde 4 üvey kardeşi olduğu kaydedildi. Üvey ağabeyi 57 yaşındaki Murat Gürbüz, olaydan üzüntü duyduklarını belirtti.

Yengesi 45 yaşındaki Herdem Gürbüz de, Mesut Gürbüz`ün Almanya doğumlu olduğunu ve en son 2 yıl önce köye ziyarete geldiğini ifade etti. Üzgün olduklarını vurgulayan Herdem Gürbüz, "İstanbul`a tatil için ablasının yanına gelmiş. Sonra da bu olay yaşandı. Üzüldük. Genç yaşta ölüm haberini aldık. Acı bir olay" diye konuştu.

Halep paylaşımı yapmış

Mesut Gürbüz`ün sosyal medya hesabında, Suriye`nin Halep kentinde yaşananlarla ilgili paylaşımlarda bulunduğu görüldü. Son olarak İstanbul`a indiğinde, yılbaşı gecesi bir arkadaşıyla birlikte çektirdiği fotoğrafını paylaştığı görüldü. Almanya`da Münih yakınlarındaki Landsberg am Lech kentinde yaşayan Mesut Gürbüz`ün bekar olduğu belirtildi. Cenazesi akşam saatlerinde Gemerek ilçesine getirilecek olan Mesut Gürbüz`ün, yarın Eğerci Köyü`nde öğle vakti toprağa verileceği bildirildi.

öne çıkanlar

`Adli Google` hayata geçti

Robinho Türkiye`ye geliyor

Kaynak: CNNTURK.COM



Anahtar Kelimeler: almanya mesut gürbüz reina terör

Başlık