Yalova`da Fetö`nün Sağlık Yapılanmasına Operasyon

Yalova`da Fetö`nün Sağlık Yapılanmasına Operasyon

YALOVA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması`nın (FETÖ/PDY) Yalova`da sağlık yapılanmasına yönelik operasyon yapıldı.

YALOVA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması`nın (FETÖ/PDY) Yalova`da sağlık yapılanmasına yönelik operasyon yapıldı.  Aralarında örgütün `Sağlık imamı` S.A. ve doktor ile eczacılarından bulunduğ 19 kişi gözaltına alındı.

Yalova`da 15 Temmuz başarısız darbe girişimi ardından yoğunlaştırılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgüte insan ve finans kaynağı sağladığı öne sürülen Şifa Sağlık Mensupları Derneği üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Eş zamanlı baskınlarda aralarında örgütün `Sağlık imamı` olduğu öne sürülen S.A.`nın da bulunduğu doktor, eczacı ve sağlık görevlilerinin yer aldığı 19 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan ve firari olduğu öne sürülen 2 kişi ise aranıyor. Sorgulamalarına başlanan şüphelilerin `Terör örgütü üyesi olmak` suçundan adliyeye çıkartılacak. - Yalova



Başlık