Şehit Babası: Bunları yapan kalleştir

Şehit Babası: Bunları yapan kalleştir

Çocuklarını teröre şehit veren Kürt baba, 44 kişinin şehit olduğu Beşiktaş?ta polisi ziyaret etti: Bu teröristler hain ve kalleştir. Bu memleket bizim ve her zaman bizim olacaktır

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi yöneticileri, İstanbul Beşiktaş Vodafone yakınındaki terör saldırısı nedeniyle Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü`ne başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, çocuklarını teröre şehit veren Şanlıurfalı baba Mustafa Çakmak`ın sözleri damga vurdu. Çakmak, "Şanlıurfalı ve Kürdüm. Bu vatana çocuğumu feda ettim. Bu teröristler hain ve kalleştir. Bu memleket bizim ve her zaman bizim olacaktır" dedi.

"ELLERİ ÖPÜLDÜ"
Dernek Başkanı Muhammed Çetin ve yöneticiler Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü`nde Emniyet Amiri Mehmet Bağış ve polisler tarafından elleri öpülerek karşılandı.

"BİZİ ASKERE ALSINLAR "
Oğlu Fevzi Çakmak`ı 1995 `te Tunceli`de şehit veren Mustafa Çakmak, kendisinin de Kürt olduğunu söyleyerek teröre lanet okudu. Çakmak, "Pimi çekilmiş bombanın üzerine ancak Türk polisi ve askeri gider. Çünkü vatan aşkı var. Ama o hainler, kalleşler erkeklerse bombayı koyup kaçmasınlar. Bu memleket bizimdir. Bizi de askere alsınlar onlarla savaşalım. Vatanımızı kimseye vermeyeceğiz" diye konuştu. 2009`da oğlu Lokman Tekin`i vatana şehit veren Mardinli Muhittin Tekin de teröre ve teröristlere lanetler yağdırdı.

Kaynak: SABAH.COM.TR



Başlık