Yunus Emre Enstitüsü'ne FETÖ uyarısı

Yunus Emre Enstitüsü'ne FETÖ uyarısı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı,Yunus Emre Enstitüsü'nün temsilcilerine FETÖ uyarısında bulunarak, Teyakkuz halinde olmanızda büyük fayda var dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Yunus Emre Enstitüsü Kültürel Diplomasi Akademisi`nin ?Sınırların Dışında Düşünmek Çalıştayına katıldı.

Bakan Avcı burada yaptığı konuşmasında, salonda bulunan Yunus Emre Enstitüsü`nün yurtiçi ve yurtdışında gelen temsilcilerine hitaben ?Vazife yaptığınız ülkelerde, Yunus Emre Enstitüsü`nün gereği gibi çalışamaması için gayret gösteren odaklar olduğunu, bunların bazen bulunduğunuz ülkelerin yerel yönetimleriyle de iş birliği yapabilecek kadar takiye uyguladıklarını bilmenizde fayda var.

TEYAKKUZ HALİNDE OLMANIZDA FAYDA VAR

Yunus Emre Enstitüsü kurulduğu günden beri içeriden çok büyük ihanete uğramış bir enstitüdür. Çünkü Yunus Emre Enstitüsü`nü kendi farklı emellerinin önünde bir engel olarak gören Fethullahçı Terör Örgütü, sizin bulunduğunuz yerlerde tanınmamanız için, gereği gibi çalışamamanız için açık veya örtülü pek çok tertibin içine girmiştir. Bunu bazen bizim içimizi de sızmış olan uzantıları aracılığıyla yapmıştır. O bakımdan bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Hem çalışanlarınız hem çevre ilişkileriniz bakımında bu konuyu da bilhassa göz önünde bulundurmanızda, teyakkuz halinde olmanızda büyük fayda var şeklinde konuştu.

 



Başlık