Göreve iade ve ihraç edilen polislerin listesi yayınlandı mı?

Göreve iade ve ihraç edilen polislerin listesi yayınlandı mı?

Polislik görevine iade edilen ve ihraç edilenlerin listesi yayınlandı mı?. 16 Kasım çarşamba günü itibariyle göreve iade ve ihraç edilen polisler kim?

16 Kasım çarşamba günü itibariyle Kanun Hükmünde Kararname bir yenisi daha eklendi. Emniyet Genel Müdürlüğünde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet personelinin görevine iade edildiği. Aynı kapsamda 2 bin 205 personelin ise görevden uzaklaştırıldığı bildirildi. Peki hangi polisler görevden ihraç edildi ve hangi polisler göreve iade edildi? İşte KHK ile göreve iade edilen ve görevden uzaklaştırılan polislerin tam listesi yayınlanır yayınlanmaz haber7.com`da 

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasına göre 667 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin 2`nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan ancak durumu tekrar değerlendirilen 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilmiş, aynı kapsamda 2 bin 205 emniyet teşkilatı mensubu ise görevden uzaklaştırılmıştır ifadelerine yer verildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü`ne yönelik soruşturma kapsamında devletin tüm kurumlarında olduğu gibi Emniyet Teşkilatı`ndaki FETÖ yapılanmasının ortaya çıkartılması ve örgüt üyelerinin kurumdan temizlenmesi için operasyonlar yapıldı. Başlatılan soruşturmalarda MİT ve Emniyet İstihbarat`ın elde ettiği bilgiler ışığında bazı polisler görevden uzaklaştırıldı. EGM`de bir yandan titiz incelemeler yapılırken diğer yandan inceleme raporlarındaki sonuçlara göre teşkilat içerisinde FETÖ ile bağlantısı tespit edilen binlerce polis memuru, komiser ve üst düzey emniyet mensubu görevden ihraç edilecek meslekten atıldı. 



genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.