Belediye çalışanlarına AB projesi

Belediye çalışanlarına AB projesi

Türkiye'de ilk kez bir belediye derneği üyelerinin çalıştıkları kurum ile uyumu ve gelişimini arttırmak için AB Projesine imza atıyor.

Tüm işçi, memur, sözleşmeli belediye çalışanlarının 2011 yılında bir araya gelmesiyle Derviş Karakoyun?un kurucu Genel Başkanlığında kurulan Bel-Sim Derneği hayata geçirdiği birçok sosyal proje ile adından söz ettirdi.

Türkiye`de ilk kez bir belediye derneği üyelerinin çalıştıkları kurum ile uyumu ve gelişimini arttırmak için AB Projesine imza atıyor.

Bel-Sim Derneği Genel Başkanı Derviş Karakoyun, ilk kez bir belediye derneğinin AB Projesi hazırladığını söyleyerek, daha önce üyelerimize konut edindirme gibi birçok başarılı projeleri kısa sürede hayata geçirdiklerini söyledi.

Karakoyun, ?2011 yılında kurulan Bel-Sim Derneği üyelerinin çalıştıkları kurum ile daha uyumlu, meslek yaşamlarını daha kaliteli bir konuma taşımak için birçok faaliyette bulunuyor. Hayata geçireceğimiz AB Projesi ile belediye personellerinin karşılaştıkları birçok soruna çözüm getireceğiz. Yapacağımız proje şimdiye kadar en kapsamlı belediye çalışanlarının sorunları ve çözümüne yönelik tespitleri içeren bir daha olacak. Uzun yıllar faydalanacak bir çalışma ortaya koyacağız.? dedi.



Başlık