Marmara Üniversitesi`nden CMO Eğitim Programı

Marmara Üniversitesi`nden CMO Eğitim Programı

Marmara Üniversitesi, Business Management Institute işbirliğiyle, Üst Düzey Pazarlama Yöneticilerini geliştirmeye yönelik, `Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı` başlatıyor.

Marmara Üniversitesi, Business Management Institute işbirliğiyle, Üst Düzey Pazarlama Yöneticilerini geliştirmeye yönelik, Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı başlatıyor.

Küreselleşen dünya kavramı ve teknolojinin hızla gelişmesi ile değişen rekabet koşulları, işletmelerin pazarlama uygulama ve anlayışlarını geliştirmelerini zorunlu kılmış durumda. Günümüz iş dünyasında, işletmelerin yüksek rekabet içerisinde öne çıkmasının tek yolu, stratejik pazarlama kararlarındaki başarılarına bağlı. Bu nedenle de, Üst Düzey Pazarlama Yöneticilerinin, kurum içerisinde oynadığı rol giderek önem kazanıyor ve bu yöneticilerin ajandası giderek genişliyor, sorumluluk alanları artıyor.

Sektörün Pazarlama Yöneticilerinden, artan beklentisini detaylıca analiz eden Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Business Management Institute, Gelecek Nesil CMO: Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programının hazırlıklarını tamamladı, büyük ilgi gören programın 2. Dönemi 12 Kasım 2016`da İstanbul`da başlıyor. Harvard, Stanford, Columbia gibi dünyanın önde gelen üniversitelerinin yönetici geliştirme programlarının muadili olarak hazırlanmış olan CMO (Chief Marketing Officer) eğitim programı, Türkiye`nin Üst Düzey Pazarlama Yöneticilerini yetiştirmeyi hedefliyor.

Stratejik Pazarlama Yönetimi ? Gelecek Nesil CMO, eğitiminin amacı, pazarlama alanında deneyim sahibi ve bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen kişileri, En Üst Seviye Pazarlama Yöneticisi (CMO) rolüne hazırlamak, stratejik bakış açısına ve güçlü liderlik özelliklerine sahip CMO`lar yetiştirmek. Bir CMO`nun sahip olması gereken yetkinlik ve teknik özelliklerin kapsama alındığı ve günümüz dünyasının pazarlamasının yakından incelendiği program, toplam 10 gün sürecek ve katılımcılar eğitim boyunca Türkiye`nin Pazarlama alanında önde gelen akademisyenlerinden ve sektörde önde gelen firmalarının CMO`larından eğitim alacaklar.