Sekmen`den Gençlere Siyaset Dersi

Sekmen`den Gençlere Siyaset Dersi

Erzurum`da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı`na katılarak, Doğu Anadolu Bölgesi`ndeki AK Partili genç kadınlara siyaset dersi verdi.

Erzurum`da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı`na katılarak, Doğu Anadolu Bölgesi`ndeki AK Partili genç kadınlara siyaset dersi verdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Sekmen`in Palandöken Kayak Merkezi`nde düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı`na katılarak, Doğu Anadolu Bölgesi`ndeki AK Partili genç kadınlara siyaset dersi verdiği belirtildi.

Burada konuşan Sekmen`in, şu ifadelerine yer verildi:

Her hareketin bir hedefi, bir ufku vardır. Hem medeniyetsiz hem de ufuksuz hiçbir hareket bir yere varamaz. Bunun için kıymetli genç kızlarımız, genç evlatlarımız sizler bugünün küçüğü gibi görünseniz de çok yakın bir gelecekte ülkemizin önemli fertleri arasında yer alacaksınız. Türkiye`nin gelişim ve değişimine öncü olan partimiz, kuruluşu, örgütlenmesi ve bünyesinde barındırdığı milletine hizmetkar olan siyasetçileriyle günümüz siyaset bilimcilerinin ilgi odağı halindedir. 3 Kasım 2002 yılından bugüne kadar Türkiye`nin elde ettiği bütün başarıların mimarı hiç kuşkusuz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`dır. Liderimizin önderliğinde oluşan bu kazanımları yine onun himayesinde hep birlikte çalışıp, geleceğe taşımak zorundayız.

AK Parti ile Türkiye`nin her alanda yüzünün güldüğünü kaydeden Sekmen, AK Parti ile Türkiye`nin ve Doğu Anadolu`nun yüzü güldü. Şimdi kendi uçaklarımızı, helikopterlerimizi, silahlarımızı, topumuzu, tankımızı yapar hale geldik. AK Parti gençlerin partisidir. Kurucu liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu ilkeler doğrultusunda her şehirde, ana kademeden, kadınlar kolundan ve gençlerden temsilciler yönetimlere girdi. Hem belediye başkanı seçildiler hem meclis üyesi hem de milletvekili seçildiler. Partimizde çok genç bay ve bayan milletvekili kardeşlerimiz var. Belediye meclislerimizde sizleri temsilen belediye meclis üyelerimiz var. Diğer partilerde bunu göremezsiniz. ifadelerini kullandı.



Başlık