Keçiören Belediye Başkanı Ak: `Düzenlediğimiz Eğitim Seminerlerinin Faydalı Olacağına İnanıyoruz`

Keçiören Belediye Başkanı Ak: `Düzenlediğimiz Eğitim Seminerlerinin Faydalı Olacağına İnanıyoruz`

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Gönüllü Akademisi?nin çalışmalarına ilişkin, ?Çocuklarımızın iyi yetişmesi, eğitim hayatlarında başarılarını etkileyen engellerin ortadan kaldırılması ve ebeveynlerin çocuklarıyla güçlü iletişim kurması için düzenledi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Gönüllü Akademisi`nin çalışmalarına ilişkin, Çocuklarımızın iyi yetişmesi, eğitim hayatlarında başarılarını etkileyen engellerin ortadan kaldırılması ve ebeveynlerin çocuklarıyla güçlü iletişim kurması için düzenlediğimiz eğitim seminerlerinin faydalı olacağına inanıyoruz dedi.

Keçiören Belediyesi`ne bağlı Gönüllü Akademisi sosyal yardım çalışmalarının yanı sıra eğitim çalışmalarıyla da farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Gönüllü Akademisi gönüllülerinden Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettişi Doğan Ceylan Çocukların Okuldaki Gelişimlerinde Nelere Dikkat Edilmeli? konulu bir dizi eğitim semineri verdi. Keçiören`deki ilkokulların 1`nci sınıflarında çocuğu bulunan velilere yönelik düzenlenen seminerlerde, çocukların okula uyum sürecinde karşılaşılan sorunların çözümü konusunda ailelere düşen görevler ayrıntılı olarak öğrenci velilerine aktarıldı.

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilecek toplantılarda 500`den fazla veliye ulaşılması hedefleniyor. İyilik yeryüzüne yayılsın ilkesiyle hareket eden Gönüllü Akademisi çocukların okul başarılarının artması için velilere düşen görevler de hatırlatmış oldu.

Eğitim seminerlerinin faydalı olacağına inanıyoruz

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Gönüllü Akademisi`nin çalışmalarıyla ilgili şunları kaydetti:

Gönüllü Akademisi sadece sosyal yardımlarıyla değil duyarlılık oluşturan sosyal sorumluluk projeleriyle de önemli işlere imza atıyor. Çocuklarımızın iyi yetişmesi, eğitim hayatlarında başarılarını etkileyen engellerin ortadan kaldırılması ve ebeveynlerin çocuklarıyla güçlü iletişim kurması için düzenlediğimiz eğitim seminerlerinin faydalı olacağına inanıyoruz. dedi. - ANKARA