Bakan Kılıç, AK Parti Siyaset Akademisi`nde Ders Verdi (2)

Bakan Kılıç, AK Parti Siyaset Akademisi`nde Ders Verdi (2)

AY YILDIZIN HAKKINI VERECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUZGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Futbol Takımı`nın yarın deplasmanda karşılaşacağı İzlanda maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

AY YILDIZIN HAKKINI VERECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Futbol Takımı`nın yarın deplasmanda karşılaşacağı İzlanda maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Partisinin Kastamonu İl Başkanlığında konuşan Bakan Kılıç, İzlanda ile önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Bakan Kılıç, şöyle konuştu:

Konya`daki maçta 2-0`dan 2-2 yapmayı başardık. Ama o son vuruşu yapabilseydik, maçı kazanmak içten bile değildi. Olmadı. Nasip değilmiş. İzlanda önemli bir rakip. Grubumuzdaki önemli rakiplerden bir tanesi. Deplasmanda oynayacağımız bir maç. Takımımız genç bir takım. İnşallah en iyisini ortaya koyarak İzlanda`dan galibiyet ile dönmek istiyoruz. Ama en olumsuz düşündüğümüz sonucun bir beraberlik olması gerektiğini düşünüyorum. Ama ümit ediyorum ki galibiyet alırız. Çünkü, aslında Ukrayna`ya karşı gerçekten Konya`da iyi bir mücadele sergiledik. Evet, 2-0 geriye düştük ama, 2-0`dan 2-2`ye gelmesini bildik. Bu noktada biz millilerimize güveniyoruz. Yüreğinde taşıdıkları ve formaların üzerinde taşıdıkları ay yıldızın hakkını vereceklerini düşünüyoruz.



Başlık