Hakkari polisinden öğrencilere kütüphane

Hakkari polisinden öğrencilere kütüphane

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü kent merkezindeki bir okula, modern bir kütüphane kazandırılırken, kütüphaneye 2 bin kitap konuldu.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından kent merkezindeki bir okula, modern bir kütüphane kazandırılırken, kütüphaneye 2 bin kitap konuldu. Okulun 400 öğrencisine de polisler tarafından hikaye ve çocuk kitapları hediye edildi.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından `Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı` (ÇOGEP) kapsamında yürütülen Aydınlanan Ufuklar-2 Projesinin En Büyük Hazinem Kütüphanem etkinliği çerçevesinde Vali Orhan Işın İlk Ortaokulu?na modern bir kütüphane kazandırıldı. Masalar ve dolaplar konulan kütüphaneye 2 bine yakın kitap da konuldu. Yaptırılan kütüphanenin açılışına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgut katıldı. Kütüphane açılışında konuşan Vali Toprak, İl Emniyet Müdürlüğüne, okula kazandırdıkları kütüphaneden dolayı teşekkür ederek, şöyle dedi:

Bu çalışmaların diğer okullarda da devam etmesini arzu ediyoruz. Kütüphaneler hayatımızda önemli. Çocuklarımızın kitapla buluşması anlamında sunmuş oldukları katkıdan dolayı İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Kütüphanemiz çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. 

Hakkari Valisi Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Holoğlu ile Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgut`un katılımlarıyla okuldaki 400 öğrenciye kırtasiye, hikaye ve çocuk kitapları hediye edildi. Okuldaki öğrenciler, okula gelen kanka polis kıyafetli polis memuruyla da fotoğraf çektirdi.



Anahtar Kelimeler: Hakkari polis GÜNCEL Haberleri

Başlık