AK Parti Siyaset Akademisi

AK Parti Siyaset Akademisi

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Siyaset Akademisi`nde 17. dönem `Büyük Güç Türkiye Eğitim Programı`nın 8 Ekim Cumartesi günü başlayacağını bildirdi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Siyaset Akademisi`nde 17. dönem Büyük Güç Türkiye Eğitim Programının 8 Ekim Cumartesi günü başlayacağını bildirdi.

Başkan Göksel, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı tarafından 8 yıldır sürdürülen Siyaset Akademisi`nde 17. dönemin Büyük Güç Türkiye Eğitim Programı olacağını, katılımcılara lisans ve lisansüstü seviyede eğitim verileceğini ifade etti.

Siyaset Akademisi`nde eğitim alan öğrencilerin gerek bürokraside gerekse siyasette etkin rol aldıklarını belirten Göksel, Akademide eğitim almak bir ayrıcalıktır. Parti yönetimlerimizde ya da diğer unsurlarda seçim yaparken Siyaset Akademisi`ne katılmış olmak bir etkendir. Eğitim alan kişiye bu noktada bir farklılık kazandırmaktadır. değerlendirmesinde bulundu.

Samsun Siyaset Akademisi`nde bu yıl 180 kişinin eğitim alacağını anlatan Göksel, şunları kaydetti:

8 hafta sürecek eğitimlere 180 kişi başvuru yaptı. Bu eğitimler sonunda yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilere belgelerini vereceğiz. Eğitim programımız, Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş`un vereceği açılış dersi ile 8 Ekim Cumartesi günü saat 19.00`da Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi`nde başlayacak. Umuyoruz ki eğitim sonunda dersleri başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz ilerleyen süreçte yeni Türkiye`nin yapı taşı olur, Türkiye`nin siyasetine büyük katkı sağlarlar. Ülkemize ve Samsun`umuza hayırlı uğurlu olsun.



Başlık