Eğitim-Sen`li Öğretmenlerden İtiraz Dilekçesi

Eğitim-Sen`li Öğretmenlerden İtiraz Dilekçesi

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen Eğitim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) üyesi bir grup öğretmen, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü?ne itiraz dilekçesi verdi.

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen Eğitim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) üyesi bir grup öğretmen, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü`ne itiraz dilekçesi verdi.

Sebze Hali Kavşağı`nda araçlarla İskele Caddesi üzerinde bulunan Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasına gelen grup, burada üzerlerinde `Öğretmenime Dokunma` yazılı tişörtler giydi. Bu şekilde binaya girmek isteyen gruba polis izin vermezken, öğretmenler üzerlerindeki tişörtleri çıkararak içeri girdi. Burada itiraz dilekçelerini veren öğretmenler daha sonra dağıldı. Açıklamalarda bulunan Eğitim-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Pala, toplu bir şekilde itiraz dilekçelerini verdiklerini belirterek, sendikada başlattıkları oturma eylemine devam edeceklerini ve bundan sonraki süreçte de eylemlerinin süreceğini söyledi. - VAN