İzmir`in ünlü alanı alkol ve fuhuş yuvasına döndü!

İzmir`in ünlü alanı alkol ve fuhuş yuvasına döndü!

İzmir`in Karşıyaka ilçesi Bostanlı semtinde Ege Park Mavişehir karşısındaki boş alan, çevre sakinlerinin kabusu haline geldi.

Yeni Asır`dan Tolga Tekin`in haberine göre deniz kenarındaki alanda bazı kişilerin gece boyunca yüksek sesle müzik dinleyerek araçlarıyla yarış yaptıklarını, bazı kişilerin de aynı alanda alkol alarak fuhuş yaptıklarını öne süren çevre sakinleri, Gece boyunca bu rezilliği seyrediyoruz. Evlerimizin önündeki boş alan alkol ve fuhuş yuvası oldu. Gözlerimize uyku girmez oldu. Huzurumuz kalmadı. Her gece kavga gürültü. Bazıları da yüksek hız yaparak yüksek sesli müzik eşliğinde araçlarıyla yarış yapıyor. Bu kentin yöneticileri bir geceliğine gelip burada kalsınlar. Bakalım uyuyabilecekler mi? Buna dur diyecek kimse yok mu? dedi.

Fren sesi ve müzik uyutmuyor

Boş alanın araba lastikleriyle piste çeviren bazı kişilerin araçlarıyla yüksek sesli müzik eşliğinde tehlikeli manevralar yaptığını, sabaha kadar fren sesi ve müzik gürültüsünden uyuyamadıklarını belirten çevre sakinleri, Bu rezilliği her gece çekmek zorunda değiliz. Bu manzara karşısında yetkilileri göreve çağırıyoruz diye konuştu.