Selin Şekerci kimdir? Biyografisi - Şekerci'den Emine Erdoğan hakkında skandal tweet!

Selin Şekerci kimdir? Biyografisi - Şekerci'den Emine Erdoğan hakkında skandal tweet!

Ünlü oyuncu Selin Şekerci Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a twitter hesabı üzerinden hakaret içerikli bir paylaşımda bulunarak bir anda dikkatleri üzerine çekti. Haliyle sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sert tepkiler aldı. Öt

Gün geçmiyor ki Cumhurbaşkanlığı makamına yeni bir hakaret edilmesin. Bu sefer ki dizi oyuncusu Selin Şekerci`den..

ŞEKERCİ: YAZDIKLARIMIN ARKASINDAYIM

Bu hakaret dolu paylaşımdan sonra sosyal medyada büyük tepki çeken Şekerci bu kadar tepkiye rağmen yazdıklarının arkasında olduğunu söyledi.

İşte o skandal twet;

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR? BİYOGRAİFİSİ

1 Haziran 1989 İzmir`in Karşıyaka ilçesinde doğan Selin Şekerci sinema oyuncusudur.

Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir`de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu`nda oyunlarda yer aldı. İzmir`de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul`a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 21 Aralık 2015`te başlayan Acı Aşk dizisinde Sude karakterini canlandırmıştır. Son olarak 8 Temmuz 2016`da başlayan Rengarenk dizisinde Renk karakterini canladırmaktadır.

Selin Şekerci`nin oynaığı reklamlar;

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır.