İKÜ, teknolojik altyapısıyla öğrencileri bürokrasiden kurtarıyor

İKÜ, teknolojik altyapısıyla öğrencileri bürokrasiden kurtarıyor

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), sistemine entegre ettiği ?SAP Fiori? uygulaması ile öğrenci işleri ve akademik süreçlere, tüm mobil ve masaüstü cihazlardan erişim-kullanım kolaylığı sağlıyor

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), sistemine entegre ettiği ?SAP Fiori? uygulaması ile öğrenci işleri ve akademik süreçlere, tüm mobil ve masaüstü cihazlardan erişim-kullanım kolaylığı sağlıyor. Şubat 2016?dan bu yana aktif olarak kullanılan uygulama sayesinde öğrenciler cihazdan, platformdan ve mekândan bağımsız bir şekilde ders seçimlerini çabucak yapıyor, ders programlarını görebiliyor, notlarını ve not ortalamalarını hemen kontrol edebildikleri gibi üniversiteyi bitirmek için kaç krediye daha ihtiyaçları olduğunu dahi öğrenebiliyorlar. Hatta kayıt yenileme ve ödeme işlemlerini de online olarak SAP Fiori uygulaması üzerinden gerçekleştirmek suretiyle zamandan da tasarruf etmiş oluyorlar.

İKÜ?nün teknoloji alanında yaptığı bu yenilik SAP Global tarafından başarı hikâyesi olarak yayınlandı. Üniversite ayrıca ?SAP Türkiye 2015 Kalite Ödülleri Business Transformation? kategorisinde de bronz ödüle layık görülmüştü.