Darbeci generalin eşi mal kaçırmak isterken yakalandı

Darbeci generalin eşi mal kaçırmak isterken yakalandı

Şehit Ömer Halisdemir`in öldürdüğü darbeci general Semih Terzi`nin eşi noterde mal kaçırmaya kalkışırken katip tarafından fark edildi. Terzi`yi tanıyan ve bıçakla kovalayan noter katibi Kerem Sağlıklı,

Yeni Şafak`ta yer alan habere göre Ankara`da kanlı darbe girişimi gecesi Özel Kuvvetler`e girmek isterken Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir`in vurarak öldürdüğü darbeci general Semih Terzi`nin tutuklanan eşi Nazire Terzi, 15 Temmuz`dan yaklaşık bir ay sonra üzerindeki mal varlıklarını üçüncü kişilere devretmek için vekalet vermek üzere Ankara`da bir notere gitti. Noterde çalışan katip Nazire Terzi`yi tanıdı ve işlemi yapmayarak ölen darbeci komutanın mallarının üçüncü kişilere geçmesini önledi.

Darbeci general Semih Terzi`nin tutuklanan karısı Nazire Terzi`nin darbe girişiminden yaklaşık 1 ay sonrasında Ankara`da bir noterde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Show Haber`deki bilgilere göre; Nazire Terzi, mal varlıklarını üçüncü şahıslara aktarmak için Ankara`daki bir noterde vekaletname vermek isterken, noter katibi Kerem Sağlıklı onu tanıdı ve işlemi yapmadı.

Terzi`yi tanıyan ve bıçakla kovalayan noter katibi Kerem Sağlıklı, yaptığı açıklamada, Vekaletname eğer yapılsaydı, intikal edilecekti ve darbeci Semih Terzi`nin tüm malları kaçırabiliyordu. Bu işlemde Ömer Halisdemir gibi bir yiğidin ve 250 tane şehidin hakkı var. Bu hakları yedirtemezdim dedi.

Başlık