Galaxy Note 7 gözünüzden tanıyacak!

Galaxy Note 7 gözünüzden tanıyacak!

Samsung`un akıllı kalemiyle farklı bir ürün kategorisi haline getirdiği Galaxy Note serisinin yani modeli Note7 sonunda sahneye çıktı.

Sabah`tan Timur Sırt`ın haberine göre yeni Galaxy Note 7 tüm dünyada ve Türkiye`de 19 Ağustos`ta piyasaya çıkacak. 64 GB depolama kapasitesine sahip Galaxy Note 7`nin yaklaşık 3 bin 600 TL etiketle vitrine çıkması bekleniyor. Galaxy Note7`de kullanılan yeni S Pen ekranda seçtiğiniz yazının çevirisini yapıyor ve kullanıcısını İris tarayıcı ile gözünden tanıyor. Yine cihaz suya dayanıklı özelliğiyle dikkat çekiyor.

DARBELERE VE SUYA DAYANIKLI

Akıllı kalem S Pen de telefon gibi suya ve darbelere dayanıklı hale geldi. S Pen ile Note 7 ekranına dokunduğunuzda seçtiğiniz yazıyı anında istenilen dile çeviriyor. 5.7 inç çift kavisli ekranı cam görüntüsü oldukça dikkat çekiyor. Klasik kalem ve kağıt deneyimi yaşatan S Pen, çizim yapanlar için iyi bir seçenek.

Samsung Notes adı altında notlar birleşiyor. USB-C girişi sayesinde hızlı şarj ve veri aktarımı mümkün oluyor. Her insanda farklı bir tanımlama yeteneğine sahip gözün İris tabakası Galaxy Note 7`nin kullanıcıya özel güvenlik çözümü sunuyor. Note 7`nin arkasında 4K video çeken arka kamerası dokunduğunuz anda net ve farklı renk aralıklarında gözle gördüğümüze yakın sonuç veren 12 megapiksel kamera bulunuyor. Ön tarafta bulunan özçekim kamerası ise 5 megapiksel ve otomatik netleme yeteneğine sahip. Samsung daha önce Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinde kullandığı kendi tasarımı Exynos 8890 işlemci platformunu Galaxy Note`de da kullanıyor. Benzer sıvı soğutma sistemini kullanması beklenen Note 7`nin grafik uygulamaları ve oyunlarla rahatça başa çıkması bekleniyor.