İş yeri basıp 3 kişiyi rehin alan adam, saatler sonra operasyonla gözaltına alındı..

İş yeri basıp 3 kişiyi rehin alan adam, saatler sonra operasyonla gözaltına alındı..

Esenyurt`ta internet üzerinden satış yapan bir iş yerini alacak verecek meselesi yüzünden basan şahıs, içeride bulunan yabancı uyruklu 3 kişiyi rehin aldı. Bir süre sonra itfaiye ekipleri tarafından rehineler kurtarılırken, şahıs ise pencereye çıkarak pat

Dün akşam saatlerinde Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi`nde iddialara göre eski iş yerinin üç gün sonra kapanacağını öğrenen ve patronundan alacağı olan şahıs, sinirlenerek iş yerini bastı.

 

3 KİŞİYİ REHİN ALDI,

 

O sırada iş yerinde bulunan üç kişi, öfkeli şahıstan korunmak için kendini odaya kilitleyerek camdan yardım istedi. Çevredeki vatandaşların durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi geldi.

Odada kilitli durumda olan rehineleri kurtarmak için harekete geçen ekipler, öfkeli şahıs ile konuşarak rehineleri itfaiye merdiveni ile camdan kurtardı.

 

PATRONUN GELMESİNİ İSTEDİ, İş yerinin kapısına ofisteki eşyalara dayayarak polislerin girmesini engellemek isteyen şahıs, patronunun gelmemesi durumunda kendisini camdan atacağını söyledi.

 

Bir süre sonra kapıdaki engelleri aşan polis ekipleri, cam kenarında oturan şahsı ikna etmeye çalıştı.

 

Saatler süren ikna çalışmaları sonucunda teslim olmayan şahıs, özel harekat polislerinin kurtarma operasyonu ile gözaltına alınarak karakola götürüldü



Anahtar Kelimeler: