Kale Okulları Eğitimde Sürekliliği Ön Planda Tutuyor

Kale Okulları Eğitimde Sürekliliği Ön Planda Tutuyor

Günümüz şartlarında eğitimde yerinde sabit kalabilmek, geriye düşmemek başarı sayılırken Kale Okulları, bir adım ileriyi değil hep daha fazlasını hedefliyor.

Pandemi süreci nedeniyle ülke genelinde eğitim alanında sıkıntılar yaşanırken, Kale Okulları bu süreci sorunsuz bir şekilde en iyi şekilde yönetti durumda. Yapılan online eğitimlerin yanı sıra birebir etütlerle öğrencilerin eksikleri gideriliyor, online gerçekleştirilen etkinliklerle öğrenciler dersleri yaşayarak öğreniyor. 

Web 2.0 uygulamalarından uygun olanlar seçilerek öğrenciler ile verimli dersler işleyerek, mümkün olduğunca öğrencileri aktif olarak derslere dahil eden Kale Okulları, yaptığı canlı yayınlarla etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.  Velileri ile olan iletişimine de önem veren Kale Okulları, en büyük ilham kaynaklarının öğrencileri olduğunu belirtirken, velilerin de dahil olduğu eğlenceli etkinlikler ve yarışmalar düzenleyip, başarılı olanları da ödüllendiriyor.

Eğitimin gerilediği pandemi döneminde Kale Okulları, yaptığı çalışmalarla gerilemek yerine ilerleme kaydederek eğitim modeli ile örnek olmaya devam ediyor.

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak ?okulun ve eğitimin yeri çocukların ve toplumun üzerindeki etkisi çok önemlidir? diyerek; ?Bu zorlu dönemde öğrenme fırsatlarını korumak için planlı ve etkili bir strateji bulunmadığı takdirde, yaşanacak aksamalar öğrenciler için ciddi öğrenme kayıplarına neden olur. Kale olarak bunun bilinciyle pandemi dönemini en verimli şekilde geçirmek ve öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek üzere seferber olduk. Kale Okulları olarak eğitimde sürekliliği her zaman ön planda tutuyoruz? dedi.



Anahtar Kelimeler: