SEZEN AKSU`NUN ``YALANCI DÜNYA``SI ``EZGİ BICILI``YA EMANET!

SEZEN AKSU`NUN ``YALANCI DÜNYA``SI ``EZGİ BICILI``YA EMANET!

Geçen yıl yayınlamış olduğu ``Yaz Bitmeden`` şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı ``Ezgi Bıcılı``; 2020?de Yepyeni şarkısıyla müzikseverlerle buluştu.``Ezgi Bıcılı``; Sezen Aksu`nun kült olmuş şarkılar listesine adını altın harflerle yazdıran

Geçen yıl yayınlamış olduğu ``Yaz Bitmeden`` şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı ``Ezgi Bıcılı``; 2020?de yepyeni şarkısıyla müzikseverlerle buluştu.``Ezgi Bıcılı``; Sezen Aksu`nun kült olmuş şarkılar listesine adını altın harflerle yazdıran ``Yalancı Dünya`` şarkısını yeniden ve farklı bir şekilde yorumladı.

 

Sözü ve müziği Sezen Aksu`ya ait olan şarkının özgün ve yepyeni düzenlemesini ise Can Ercan ve Ateş Berker Öngören tamamladı.

 

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan ve uzun yıllar piyano öğretmenliği yapan ``Ezgi Bıcılı``, aynı zamanda Türk Pop müziğinin en değerli isimlerinden Ajda Pekkan, Ziynet Sali, Ozan Çolakoğlu Orkestrası, İzmir Kent Orkestrası gibi birçok sanatçı ve grup ile de uzun yıllar vokal olarak çalıştı.

 

``Ezgi Bıcılı`` şimdilerde türkçe ve yabancı şarkılardan oluşan geniş sahne repertuvarının yanı sıra sahne performanslarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

 

``Ezgi Bıcılı``, yepyeni şarkısıyla ilgili heyecanını ve duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;

?Yalancı Dünya, tam bu dönemdeki hislerimizin tercümanı olacak bir şarkı. Sözlerdeki isyanı ve başkaldırıyı herkesin benim kadar hissedeceğine inanıyorum, umarım çok seversiniz.``

 

Genç ve başarılı yönetmen Mert Özkan; ``Ezgi Bıcılı``nın yeni projesinin yönetmen koltuğundaydı. Klipteki rengarenk kostümler, makyajlar, pastalar ve dans şovlar iddialı projenin dikkat çeken detayları arasında yerini aldı.


 

KLİP İZLEME LİNKİ!

https://www.youtube.com/embed/38C3pv6a8nE

 

 



Anahtar Kelimeler: