CEFAKAR ÖĞRETMENLERİN VEFAKAR ÖĞRENCİLERİ

CEFAKAR ÖĞRETMENLERİN VEFAKAR ÖĞRENCİLERİ

Herkesin okulu ve öğretmeni kendine özeldir. Benim okulumda öğretmenim de benim için özeldir.1977/78 Öğretim yılında başlamış olduğum DUMLU İLKOKULU nu yıllar sonra ziyaret ettim. Tüm sınıflarını teker teker gezerek tüm öğretmenleri mi saygıyla yad ettim.

Hele 4.sınıfın önüne geldiğimde halen görüştüğüm Aysel AŞIK öğretmenimi Okul Müdiremiz Sn Onur hocamla andık. Okul müdiremizin odasına girerken Rahmetli Turgut ERKAL`ı rahmetle yad ettik.Onur hocamın misafir perverliği için çok teşekkür ederim. Bir kahve içimi beni ağırladığı ve anılarımı tazelettiği içinde ayrıca teşekkür ederim. Okul bizim okul hepimizin bilgi yuvamız bizimde yaşlandığımız gibi okulumuzda yaşlanıyor
olmasına rağmen halen yepyeni ayakta. Hocam okulumuza emeği geçen tüm herkesten övgüyle bahsedip kısa zamanda Erzurum ve tüm Türkiye`nin göz bebeği olan minikler Mehter takımını kurulmasında Öncü olan Dumlu nun yetişdirdiği vatan evladı Nihat KIZILTUNÇ ve nice Nihatlardan bahsetti.
     Her nekadar çeşitli sebeplerden dışarıda olsak bile okulumuza sahip çıkalım. Elbetteki bu konuda Millieğitim bakanlığımız Valimiz Kaymakamımız B.Şehir belediyesi ve Yakutiye belediyemiz ve üstlendiği görevin bilincinde olan muhtarımız elinden geleni yapıyor. Bizlerde kitap araç gereç v.s gibi yardımlar da bulunmamız gerekir. Çok değerli Hocam Ragıp KARADAYI nın projesi olan PEYGAMBERE MEKTUPLAR kitabinida hediye eden hocam her yıl düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmalarından bahsetti. 

    Bir dumlulu olarak tüm dumlulu kardeşlerimi sponsor olmaya Okulumuzun sesini Tüm Türkiyeye duyurmaya davet ediyorum.



Anahtar Kelimeler: