SPOR

SPOR Haberleri

FENER`DEN YILIN BOMBASI

FENER`DEN YILIN BOMBASI

Fenerbahçe`de son dakika transfer gelişmesi. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler için çok konuşulan bir iddia ortaya atıldı. Fransa`nın dev kulübü Paris Saint Germain`den ayrılan ünlü kaleci Buffon`u Fenerbahçe`ye yazdılar.

Fenerbahçe`den transfer hamlesi... Paris Saint-Germain`den ayrıldığını açıklayan Gianluig iBuffon için Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı.

İtalya basınından Sky Italia`nın haberine göre; Fenerbahçe, Gianluigi Buffon`a son dakika teklifini yaptı. Haberde Fenerbahçe`nin dev rakiplerinin olduğu da vurgulandı.

İspanyol devi Barcelona`nın da Buffon`a 1 yıllık sözleşme teklifi yaptığı belirtilirken, Volkan Demirel`in 1 sene daha futbola devam edeceğinin konuşulduğu şu günlerde bir başka tecrübeli file bekçisinin sarı lacivertlilerle adının anılıyor olması kafaları da karıştırdı.

Adı Fenerbahçe ile anılan Buffon, PSG`ye veda ederken "PSG sözleşme yenileme teklifi yaptı ancak kabul etmedim. Yeni deneyimler kazanma ve yeni rekabetlere atılma hevesim ağır bastı." ifadelerini kullanmıştı.

 



Anahtar Kelimeler: