MİLLİ TAKIM`DA ŞOK SAKATLIK

MİLLİ TAKIM`DA ŞOK SAKATLIK

Son dakika haberine göre 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri`nde Fransa ve İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım`da Ozan Kabak, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı

TFF`den yapılan açıklamada Ozan`ın Antalya`da yapılan tetkiklerin ardından burnunda kırık tespit edildiği ve bu nedenle aday kadrodan çıkarıldığı duyuruldu.

TFF`den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Almanya`nın Stuttgart kulübünde forma giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak, sakatlığı nedeniyle A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Bugün Antalya`daki bir hastanede yapılan tetkik ve muayeneleri sonrasında burnunda kırık tespit edilen futbolcu, teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra kamptan ayrıldı."

Bundesliga`da dün takımı Stuttgart`la birlikte play-out maçına çıkan ve mücadelede sakatlanan Ozan Kabak, A Milli Takım`ın aday kadrosundan çıkarıldı.

Küme düşen ve gelecek sezon Bundesliga 2`de mücadele edecek olan Stuttgart`ta forma giyen genç futbolcu, takım arkadaşı Holger Badstuber`le bir hava mücadelesinde çarpışmış ancak tedavisinin ardından maça devam etmiş

 



Anahtar Kelimeler:

Başlık