ÜNLÜ İSİM DİZİDEN ÇIKIYOR

ÜNLÜ İSİM DİZİDEN ÇIKIYOR

Çukur`un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 66.bölümde Salih`in, Yamaç`a "Canın yanıyor ama kaybettiklerinin intikamını alırken yenilerini kaybedeceğiz. Sakin ol!" diyerek gösterdiği fotoğraf "Ünlü oyuncu diziden mi çıkıyor?" sorusunu akıllara getirdi. Kayna

Show TV`de yayınlanan ve sezon finaline son 2 bölüm kalan, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur`un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Selim ve Salih`in, yaralandığı görülen Yamaç`ı hastaneye yetiştirdiği, Sultan`ın "Gerekiyorsa hayatını ailen için feda edeceksin!" sözleriyle İdris`e rest çektiği heyecan dolu tanıtımda Damla ve Cumali yakınlaşması dikkat çekiyor.

"ALİÇO ÖLDÜ MÜ?"

Salih`in, "Canın yanıyor ama kaybettiklerinin intikamını alırken yenilerini kaybedeceğiz. Sakin ol!" diyerek Aliço`nun fotoğrafını gösterdiği anlar "Aliço öldü mü?" sorusunu akıllara getirirken, Yamaç`ın ne tepki vereceği merakla bekleniyor. Çukur son bölüm finalinde, Yücel kaçırdığı Aliço`ya silah doğrultmuştu. Aliço`yu canlandıran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu`nun Çukur`a veda edip etmediği ise yeni bölümde netlik kazanacak.

OYUNCULAR VEDA ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde sevilen dizi Çukur`dan iki oyuncu ayrılmıştı. Koçovalılar`ın düşmanı Yücel, Sena ve Akşın`ı öldürmüştü. Dizide ilk bölümden beri rol alan Dilan Çiçek Deniz ve İlayda Alişan Çukur`a veda etmişti.



Anahtar Kelimeler:

Başlık