TÜRKİYE KART UYGULAMASI BAŞLIYOR

TÜRKİYE KART UYGULAMASI BAŞLIYOR

PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, "Türkiye Kart"ı bu yıl önce 2 ilde pilot olarak uygulamaya başlayacaklarını, yıl sonunda 30 şehre yaygınlaştıracaklarını bildirdi.

 

PTT AŞ`den yapılan açıklamaya göre, şirketin yönetim ve değerlendirme toplantısı Afyonkarahisar`da gerçekleştirildi. 3 gün süren toplantıda, 2023 vizyonu doğrultusunda planlanan 2019 yılı hedefleri değerlendirildi.

 

Bozgeyik, toplantının kapanışında yaptığı konuşmada, dünyada en büyük 10 posta operatöründen biri olmayı hedeflediklerini belirtti.

179 yıllık tecrübeyi, inanç ve çalışma azmiyle birleştirip, hedeflerine ulaşacaklarını vurgulayan Bozgeyik, 2023 yılı vizyonuna uygun stratejilerini belirlediklerini ifade etti.

 

Bozgeyik, PTT AŞ`nin değişimi, dönüşümü ve gelişimi için çizdikleri yol haritasını yeni tasarılarla güncellediklerini anlattı.

PTT ailesi olarak hedeflere ulaşmak için çalışacaklarına işaret eden Bozgeyik, "Biz hizmet sektöründeyiz, en kaliteli, en ucuz, en hızlı hizmeti nasıl vereceğimize odaklanacağız. Sıçramayı sürekli yakalayabilmek için çok daha farklı strateji izlememiz gerekiyor. Çalışalım, üretelim, yenilenelim. Geleceğimizin geleceği olacağız. Bana bunları söyleten taşıdığım emanetin ağırlığıdır. Son noktaya kadar çalışmak durumundayız." değerlendirmesinde bulundu.



Anahtar Kelimeler:

Başlık