ÖZHASEKİ PROJELERİNİ ANLATTI

ÖZHASEKİ PROJELERİNİ ANLATTI

Son dakika... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Habertürk TV`de soruları yanıtladı. Özhaseki, ilçe adaylarını gelecek hafta açıklayabileceklerini kaydetti. Ankara için bir projesini açıklayan Özha

 

Sayın Erdoğan`a danışarak yaptınız değil mi?

Elbette. Sayın Cumhurbaşkanımızdan izin alındıktan sonra bu çalışmalar yapılıyor." 

"ARKADAŞLARIMIZ VATANDAŞLARA BELEDİYE BAŞKANINI SORDULAR"

Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü:

"Arkadaşlarımız ekibiyle o şehre gidip, vatandaşlara sordular. Her bir şehirde vatandaş olarak bakkaldan biraz alışveriş yaptılar, çarşıya gittiler, kahvelerde muhabbet ettiler. Belediye başkanı için vatandaş ne diyor? Bütün bunları döktüler.

"FETÖ`CÜLÜK KONUSUNDA EN FAZLA ARINMIŞ TEK PARTİ BİZİZ"

FETÖ`cülük konusunda kendisini murakabe edip arınma içine giren tek parti biziz. Sayın Cumhurbaşkanımız 17-25 Aralık sürecinde `Bunlara hak veren arkadaşlarımız varsa gitsin` dendi. Hani `merhaba` demiş, bir yerde çay içmiş, el sıkışmış, fotoğraf çekilmiş,bunlar bir şey değil. Ancak onların bankasına para yatırmak, destek manasında. Özellikle 15 Temmuz`da devam eden varsa, onlar zaten bizden uzaklaştı. Bizim birinci şartımız FETÖ`cü olmamaktır..."

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Didem Arslan Yılmaz`ın sunduğu Türkiye`nin Nabzı programına konuk oldu.

AK Parti`nin Ankara`daki yerel seçim hazırlıkları ve kendisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hakkında Didem Arslan Yılmaz`ın sorularını yanıtlayan Özhaseki, Cumhur İttifakı`ndan adayların açıklanma tarihine, Binali Yıldırım`ın İstanbul adaylığından Melih Gökçek`in attığı tweetlere, Kılıçdaroğlu`nun kendisiyle girdiği Ankara polemiğinden ülkücü geçmişine ve son olarak da Ankara`yla ilgili hazırladıkları büyük projelerden ikisine ilişkin olarak önemli açıklamalarda bulundu. 

AK Parti`nin yerel seçim için hazırladığı  manifestosu hakkında bazı madde başlıklarını da kamuoyuyla paylaşan Özhaseki, Ankara`da inşaat değil insana dokunan belediyecilik anlayışını öne çıkaracaklarını söyledi. 

Özhaseki`nin konuşmalarından öne çıkan başlıklar şöyle: 

Adayları nasıl belirlediniz? Hangi kriterlere göre, hangi stratejiyle belirlediniz...?

"Bakanlık döneminden önce genel başkan yardımcılığım vardı. Bütün belediye başkanı arkadaşımızla ilgili arşiv tutmuştuk. Anketler yapıyorduk, vatandaşlara çalışmaları, davranışlarını, giyim-kuşamlarını soruyorduk. 4 yıl kadar önce başladık. Her bir belediye başkanı arkadaşımızla ilgili 4-5 anket var elimizde. Teşkilatlarımızı dinledik. Gençlik kollarına, kadın kollarına, ana kademeye sorduk. Milletvekili arkadaşlarımıza sorduk.

 



Anahtar Kelimeler:

Başlık