KOEMAN: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ

KOEMAN: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig`in 14. haftasında 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman maç sonrasında açıklamalar yaptı. Hollandalı teknik adam maçı kazanamadıkları için hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi. Koe

Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan  Fenerbahçe`de teknik direktörlük görevinde bulunan Erwin Koeman, maç sonrasında şunları söyledi:

"Genel olarak iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Yüzde 60 olarak topla oynadık, 26 orta yaptık, hücum futbolu oynamaya çalıştığımızı gösteren veriler bunlar. Kazanmamız gerekiyordu, biliyorum ama oyuncularım 95 dakika boyunca harika mücadele etti. Kazanamadık, hayal kırıklığı yaşıyoruz."

"ISLAM GOL ATAMADI ANCAK ONA İNANIYORUM"

"Bazı oyuncularımızın yorgun olması gibi bir durumu maç öncesinde de söyledim. Bazı oyuncuları kullanamıyoruz. Ekici ve Valbuena oyundan çıkmaları gerektiği için çıktılar. Islam`dan daha fazlasını bekliyoruz tabii ki. Çok çalışıyor, çabalıyor. İstediğimiz golleri atamamış olabilir ancak hala bizim oyuncumuz. Ben ona inanıyorum."



Anahtar Kelimeler: