KAN DONDURAN İTİRAF

KAN DONDURAN İTİRAF

İzmir?de, iş adamı cinayetinde korkunç ifadeler... Eşi ve 2 çocuğu tarafından öldürülen iş adamı Cihat Murat Öğüt?ün katil zanlısı oğlu duruşmada yanlarında kazma kürek olmadığı için babalarının cesedinin içinde bulunduğu aracı yakmaya karar verdiklerini

İzmir`in Torbalı ilçesinde, Nisana ayında iş adamı Cihat Murat Öğüt`ü, eşi ve iki çocuğunun öldürdüğü, daha sonrada yaktıkları ortaya çıkmıştı. Kan donduran cinayete ilişkin öldürülen adamın tutuklu eşi Öznur Öğüt ile çocukları Batuhan Ata Öğüt ve Mehmet Hadi Öğüt hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davanın ilk duruşması görüldü.

İHA`nın haberine göre, İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmada; tutuklu sanıklar Öznur Öğüt, Batuhan Ata Öğüt, Mehmet Hadi Öğüt ile tutuksuz sanık C.G. ile maktulün annesi Hatice Öğüt ile maktulün kardeşi Fatma Bahar Narin ile tarafların avukatları hazır bulundu.

?Tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek? suçlamasıyla mahkeme heyetinin karşısına çıkan tutuklu sanıklardan Batuhan Ata Öğüt, mahkemedeki ifadesinde aileleri içinde şiddet ve geçimsizliğin olağan olduğunu ve babası Cihat Murat Öğüt?ün kendilerine sürekli bağırdığını ve şiddet uyguladığını söyledi. Babasının çok alkol aldığını iddia eden Batuhan Ata Öğüt, "Olay günü babam, annemi aramış ve ulaşamamış. Bunun üzerine ağabeyimi aradı, bağırdı ve küfretti. ?Akşam geldiğimde sofra hazır olsun? dedikten sonra telefonu kapattı. Akşama doğru babam eve geldiğinde sofra hazır olmadığı için bize bağırdı ve küfretti. Yemeğini yedikten sonra ?Ben yatmaya gidiyorum. Ses çıkarmayın, kafanızı kopartırım? diye bağırdı? şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler:

Başlık