FETÖ`den tutuklanan köşk doktorundan gündemi sarsacak Hayrünnisa Gül iddiası!

FETÖ`den tutuklanan köşk doktorundan gündemi sarsacak Hayrünnisa Gül iddiası!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün doktoru olan ve FETÖ yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Sedat Caner, Çankaya Köşkü`nde kendisiyle iş görüşmesi yapan kişinin Gül`ün eşi Hayrünnisa Gül olduğunu söyledi.

Ankara`da Gazi Üniversitesi`ndeki FETÖ yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan isimler arasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün doktoru Sedat Caner de bulunuyor.


Caner?in ifadeleri şöyle:Sözcü?den Asuman Aranca?nın haberine göre Caner, mahkemedeki sorgusunda, Çankaya Köşkü`nde kendisiyle iş görüşmesi yapan kişinin Gül`ün eşi Hayrünnisa Gül olduğunu anlattı.

?Liseden arkadaşım olan Hacettepe Üniversitesi`nden Doçent Fatih Uyar, Gül ailesinin özel diyetisyeniydi. Uyar bir gün bana ?Köşk`te doktora ihtiyaç var, istersen seni Cumhurbaşkanımızın eşi Hayrünnisa Gül ile görüştürebilirim` dedi. Fatih`in aldığı randevu ile Hayrünnisa Hanım`la görüştüm. Görüşme olumlu geçti. Bir gün sonra Abdullah Gül beni makamına çağırarak, görevi bana tevdi etti.?

`BENİ ÜRKÜTEN BİR İNSANDI`

? FETÖ? üyeliği iddialarını reddeden Caner, Fetullah Gülen`in doktoru Tuncay Delibaşı ile mecburen temas ettiğini öne sürerek, ?Görevime başladığımda Tuncay Delibaş, Sağlık Koordinasyon Kurulundaydı. Asistan olarak görev yaptığımda da Numune Hastanesi`nde bölüm başkanıydı. Beni ürküten bir insandı, zorunlu temasım dışında uzak duruyordum? dedi.



Anahtar Kelimeler: