CHP`li vekil Genel Merkez önünde oturma eylemi başlatıyor

CHP`li vekil Genel Merkez önünde oturma eylemi başlatıyor

CHP`li vekil Genel Merkez önünde oturma eylemi başlatıyor

Son dakika haberi... CHP`nin 41 yıl aradan sonra Elazığ`dan çıkardığı ilk milletvekili olan Gürsel Erol, partisinin genel merkez binası önünde oturma eylemi başlatacağını duyurdu. Twitter`dan açıklama yapan Erol, dün de Genel Başkanı ve yönetimi istifaya çağırmıştı. Erol paylaşımında, "Ülke yönetimini hedeflemeyen, genel merkezi yönetmekle yetinenlere meydan okuyorum. Yarın saat 11:00?de Genel Merkez önünde oturma eylemi başlatacağım." dedi

CHP Genel Merkezi

CHP`nin 26.Dönem Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, 24 Haziran seçimlerinde de Elazığ`dan milletvekili oldu. Erol, Elazığ`dan 41 yıl sonra seçilen ilk CHP`li olurken, ilk iş olarak Genel Başkan ve parti yönetimini istifaya davet etti. Erol seçim sonuçlarının başarısız olduğunu ve sorumluluğun parti yönetimine ait olduğunu belirtti. Erol bugün de, Twitter`dan oturma eylemi başlatacağını açıkladı.

Erol yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Gelecek hedefi olmayan yalnızca iktidara karşı mücadele ve direniş hikâyesi anlatan bir yönetim anlayışını tanımıyorum. CHP?nin söylemi yalnızca mücadele ve direniş üzerine olmamalı; iktidar ve ülkeyi yönetme iddiası ve iradesi üzerine olmalıdır."

"Ülke yönetimini hedeflemeyen, genel merkezi yönetmekle yetinenlere meydan okuyorum. Yarın saat 11:00?de Genel Merkez önünde oturma eylemi başlatacağım. Mustafa Kemal Atatürk?ün CHP?sine sahip çıkmalıyız. Eyleme tüm CHP örgütlerini, üyelerini ve gönül verenleri davet ediyorum"

 



Anahtar Kelimeler:

Başlık