Cumhurbaşkanı Erdoğan: Beraber olduğumuz arkadaşların olması bizi üzdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Beraber olduğumuz arkadaşların olması bizi üzdü

Son dakika haberler - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kalıcı Konutlar Spor Salonu?nda düzenlenen Düzce 6. Olağan İl Kongresi?nde konuştu. Erdoğan, 16...

Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Düzce 6. Olağan İl Kongresi`ne katıldı. Kongre salonu önünde toplanan vatandaşlara seslenen Erdoğan,"Ne dedik, durmak yok yola devam. Düzce bu yolculukta her zaman yanımızda oldu, bizi hiç yalnız bırakmadı. Bizler de aynı şekilde Düzce`nin yanında olduk, hiçbir zaman Düzce`yi yalnız bırakmadık. Yatırımların toplam tutarı 9 katrilyon. Bununla iş bitmedi, bu yatırımlar devam edecek. Bizler bir deprem bölgesi olan Düzcemizi aynı şekilde yalnız koymadık. Hasımlar bizi hazmedemiyor, onun için tek silahları var iftira. İftira ile bir yere gidilmez, dürüstlükle bir yere gidilir. Bizi bölmek parçalamak isteyenler şunu bilecekler; Bizim Rabiamız var. Neydik ne olduk? Bunu da bilelim. Tarihimizi de bilelim. Payitaht`ı izliyorsunuz değil mi?" dedi.

`BERABER OLDUĞUMUZ ARKADAŞLARIN OLMASI BİZİ ÜZDÜ`

`da ne oldu gördünüz. Birileri `hayır` kampanyası sürdürdü. Beraber olduğumuz arkadaşların olması bizi üzdü. Hiç önemli değil. Kişi sevdikleri ile beraber haşrolacaktır.

Siyaset boşluk kabul etmez. Birileri gider bizi bin bir yalanla başka türlü anlatır. Birileri gider, Bolu Dağı Tüneli`ni patateslerle doldurmaya, doğalgazla doldurmaya çalışır. Fakat biz bu aklı evvellere işin doğrusunu anlattık. Bolu Dağı`nın nasıl geçileceğini gösterdik. Şimdiden çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacak, bu şekilde çalışmalara başlayacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Beraber olduğumuz arkadaşların olması bizi üzdü"

Cumhurbaşkanı Erdoğan`dan Kılıçdaroğlu`na sert tepki!

Kaynak: SABAH.COM.TR



Anahtar Kelimeler: Parti Nisan

Düzce'de trafik kazası: 5 yaralı

Suç örgütlerinin elebaşları Kuyu-4'te yakalandı

Pençe Kilit'te 2 terörist etkisiz!

Zehir tacirleri 'Narkoçelik'e takıldı

Organize 3 suç örgütü 'Kuyu'ya girdi!

Milyar dolarlık vurgun! 127 'sibergöz'altı!

İçişleri'nden FETÖ'ye 90 'Kıskaç'!

İçişleri'nin 'Kuyu'suna düştüler!

Kadın yunus polisler suçluların korkulu rüyası oldu

İstanbul'da ses bombası eylemine 7 gözaltı

FETÖ'cülere 'Kıskaç'! 45 gözaltı

Mahzen'e 9 kişi daha girdi!

Pençe Kilit'ten acı haber!

Bahis ve şans oyunlarına muhalefete 181 'Siber' gözaltı!

"Kıskaç-16" operasyonlarında 46 FETÖ şüphelisi yakalandı