Down Sendromlular, Tebessüm Kahvesi`nde bir araya geldi

Down Sendromlular, Tebessüm Kahvesi`nde bir araya geldi

İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan ve psikolojik destek için Türkiye`ye getirilen down sendromlu Muhammed et-Tavil, down...

İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan ve psikolojik destek için `ye getirilen , down sendromlular tarafından işletilen kahveyi ziyaret etti.

`nde down sendromluların çalıştığını anlatan Türkmen, et-Tavil`in burada çalışmasını istediklerini vurguladı.

Türkmen, "Muhammed`le birlikte Üsküdar`ımızda özellikle down sendromlu çocuklara, ailelerine ve buraya gelen misafirlerimize hizmet etmek için çalışma arkadaşı olmayı teklif ettik. İlk etapta teklifimizi kabul ettiler. Şimdi değerlendirip inşallah burada kalıcı bir Üsküdarlı olarak Muhammed`le birlikte çalışacağız." diye konuştu.

Türkmen, et-Tavil`in anne ve babasının bazı sağlık problemleri olduğunu ve tedavileriyle ilgileneceklerini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Onlara Üsküdar`da bir ev açacağız inşallah, burada Üsküdarlı olacaklar. Babasının da çalışma durumu var. `de de aile fertlerinden olanlar var. Gelmek isteyenleri buraya alacaklar, burada olanlarla birlikte biz başta Muhammed olmak üzere Üsküdar`da inşallah bundan sonraki hayatlarını sürdürsünler istiyoruz."

Kaynak: SABAH.COM.TR